Aktuelle DVD/Blu-ray

A+ A A-

På DVD & Digitalt i 2016

Flg. titler udgives på DVD og digitalt i maj 2016:
Sorgenfri - 2. maj (KUN digitalt)
Criminal Activities - 26. maj (digitalt 23. maj) 

Flg. titler udgives på DVD og digitalt i juni 2016:
Tordenskjold & Kold - 2. juni (digitalt 30. maj)
Creed - 9. juni (digitalt 6. juni)
Macbeth - 16. juni (digitalt 13. juni)
Antboy 3 - 23. juni (digitalt 20. juni)

 

plakat

Ude digitalt 15. august (DVD 18. august) 2016
Filmfakta

Medvirkende: 

Synopsis: Spænd sikkerhedsselen! Hardcore er en af de vildeste oplevelser, som har ramt det store lærred i lang tid! Du husker ingenting. Hovedsagligt fordi du lige er blevet bragt tilbage fra de døde af din kone. Hun fortæller dig, at dit navn er Henry. Fem minutter senere bliver du skudt på, din kone bliver kidnappet og du er nødt til at tage af sted med det samme for at kunne redde hende. Men hvem tog hende? Du finder ud af, at hans navn er Akan; han er en magtfuld krigsherre med en hær af lejesoldater og en plan for at overtage verdensherredømmet. Du er også i en fremmed by, Moskva, og alle ønsker dig død. Alle bortset fra en mystisk fyr kaldet Jimmy. Han er på din side, men du er ikke helt sikker. Hvis du kan overleve dette sindssyge trip og løse mysteriet, kan du finde sandheden om din identitet. Held og lykke Henry. Du får brug for det…

Genre: Action, Sci-Fi

 


 

 

plakat

Ude digitalt 1. august (DVD 4. august) 2016
Filmfakta

Medvirkende:  Christian Bale, Wes Bentley, Cate Blanchett, Natalie Portman, Brian Dennehy, Antonio Banderas, Isabel Lucas, Freida Pinto, Joel Kinnaman

Synopsis: På overfladen handler Terrence Malicks ”Knight of Cups” om Rick (Christian Bale), som bor i Los Angeles, hvor han arbejder som komiker og manuskriptforfatter. Rick lever livet i overhalingsbanen med masser af fester og kvinder, men som altid med Terrence Malicks film, har historien mange lag. Den gamle mester har med “Knight of Cups” lavet endnu et visuelt og følelsesmæssigt storladent værk.

Genre: Drama

 


 

 

plakat

Ude digitalt 18. juli (DVD 21. juli) 2016
Filmfakta

Medvirkende: Tilda Swinton, Ralph Fiennes, Matthias Schoenaerts, Dakota Johnson, Aurore Clement, Elena Bucci, Corrado Guzzanti

Synopsis: Rocklegenden Marianne Lane er taget på ferie med sin partner Paul til den idylliske vulkanø Pantelleria for at komme sig efter en operation. Den provokerende musikproducer Harry Hawkes, der også er Mariannes gamle flamme, dukker pludselig op med sin datter Penelope. Han afbryder Mariannes rolige ferie og tvinger fortidens minder om rock’n’roll-livet frem. ”A Bigger Splash” er et sensuelt portræt af begær, jalousi og rock’n’roll under Middelhavets sol.

Genre: Drama

 


 

 

plakat

Ude digitalt 6. juni (DVD 9. juni) 2016
Filmfakta

Medvirkende: Michael B. Jordan , Sylvester Stallone, Graham McTavish, Tessa Thompson, Phylicia Rashad, Anthony Bellew.

Synopsis: Adonis Johnson nåede aldrig at møde sin berømte far, Apollo Creed. Apollo var verdensmester indenfor sværvægtsboksning, men døde før Adonis blev født. Alligevel hersker der ingen tvivl om, at boksning er i Adonis’ blod. Derfor beslutter han sig for at tage til Philadelphia, stedet hvor Apollo Creeds legendariske kamp i sin tid fandt sted mod Rocky Balboa. Her vælger Adonis at opsøge Rocky (Stallone) i håbet om at overtale ham til at blive hans træner. Rocky er dog fast besluttet på, at han er færdig med boksning for altid og afviser Adonis’ ønske. Men Adonis’ store styrke og vedholdenhed minder Rocky om hans tidligere ven, Apollo, og han indvilliger derfor alligevel i at træne den unge bokser. Dette alt imens Rocky selv kæmper mod en modstander, der er mere dødelig end det han kæmpede mod i ringen. Med Rocky i sit hjørne varer det ikke lang tid før, Adonis får chancen for at kæmpe for titlen… men kan han nå at samle den kraft og vilje, som der skal til og samtidig have hjertet med, når han går ind i ringen?

Genre: Dansk dramakomedie

Køb filmen på DVD her:

Gucca_koebfilmendvdoo_koebfilmencdon_koebfilmenimusic_koebfilmen

Køb eller lej filmen digitalt her:

blockbuster_koebfilmen


 

 

plakat

Ude digitalt 20. juni (DVD 23. juni) 2016
Filmfakta

Medvirkende: Paprika Steen, Nicolas Bro, Oscar Dietz, Samuel Ting Graf, Amalie Kruse Jensen, Cecilie Alstrup Tarp og Astrid Juncher-Benzon

Synopsis: Pelle nyder livet i fulde drag. Han er endelig blevet kæreste med Ida, og Antboy har besejret alle superskurke i byen. Pelle overvejer at lægge myredragten på hylden og tage på efterskole med Ida, men sommerferien tager en uventet drejning, da en ny og mystisk superhelt melder sig på banen og stjæler spotlyset fra Myredrengen. Og som om det ikke er slemt nok bliver Antboys ærkefjende, Loppen, pludselig sat på fri fod! Pelle opsøger sin trofaste sidekick Wilhelm, men tegneserienørden er vred over, at Pelle vil forlade Middellund op livet som superhelt, og nægter at hjælpe ham. Pelle aner ikke sine levende råd. Især ikke da en ny og skræmmende superskurk gør sin entré, Antboy får dog hjælp fra en uventet kant, idet hans største og farligste kamp skal til at begynde.

Genre: Superheltefilm / Familiefilm

Køb filmen på DVD her:

Gucca_koebfilmendvdoo_koebfilmencdon_koebfilmenimusic_koebfilmen

Køb eller lej filmen digitalt her:

blockbuster_koebfilmen blockbuster_koebfilmen


 

 

plakat

Ude digitalt 30. maj (DVD 2. juni) 2016
Filmfakta

Medvirkende: Jakob Oftebro, Martin Buch, David Dencik, Natalie Madueño, Kenneth M. Christensen, Björn Kjellman, Martin Greis m.fl.

Synopsis: Året er 1720. Den Store Nordiske Krig er ovre, og viceadmiral Tordenskjold aner pludselig ikke, hvad han skal med sit liv. Hans kammertjener Kold mener, at han skal slå sig ned og foreslår, at de tager til Hannover for at bejle til den stenrige frøken Norris. De tager af sted, men Tordenskjold har store problemer med at finde sit fokus. Han fester og flirter sig gennem landet og sætter grå hår i hovedet på sin ellers trofaste kammertjener. Kvinderne dåner ved synet af tidens største stjerne, men med kvinderne følger fjenderne, og langsomt trækker mørke skyer op.

Genre: Dansk dramakomedie

Køb filmen på DVD her:

Gucca_koebfilmendvdoo_koebfilmencdon_koebfilmenimusic_koebfilmen

Køb eller lej filmen digitalt her:

 

 blockbuster_koebfilmen


 

 

plakat

Ude digitalt 2. maj 2016
Filmfakta

Medvirkende: Benjamin Engell, Marie Hammer Boda, Mille Dinesen, Troels Lyby m.fl.

Synopsis: I det idylliske Sorgenfri bliver en familie på fire afskåret fra omverdenen, da en dødelig virus hærger byen. Myndighederne prøver at få kontrol over situationen, men snart bliver beboerne sat i karantæne, og panikken breder sig. Isoleret fra resten af verden sætter sønnen Gustav sig for at undersøge sagen nærmere og opdager til sin gru, at de syge bliver holdt indespærret og slået ihjel af militæret. Pludselig forsvinder militæret fra Sorgenfri, og de syge rykker ind i gaderne på jagt efter mennesker.

Genre: Gyser

Køb eller lej filmen digitalt her:

blockbuster_koebfilmen