Biografen

A+ A A-

Mikkel Munch-Fals optager ny spillefilm med Martin Buch, Mille Dinesen og Rasmus Botoft

Pressemeddelelse

Onsdag den 22. april 2015

Mikkel Munch-Fals optager ny spillefilm

med Martin Buch, Mille Dinesen og Rasmus Botoft

Meta Film er netop startet optagelser på Ærø på komedien SWINGER, der bliver instrueret af Mikkel Munch-Fals. SWINGER har - udover Martin Buch, Mille Dinesen og Rasmus Botoft - også Birthe Neumann og Lisbeth Wulff på rollelisten. SWINGER forventes at få dansk biografpremiere i januar 2016.

Optagelserne til den kulsorte romantiske komedie SWINGER er netop startet, og det er instruktør Mikkel Munch-Fals’ første spillefilm siden 2010, hvor han stod bag den prisbelønnede ”Smukke mennesker”, som han både skrev og instruerede. Inden sin spillefilmsdebut var Mikkel Munch-Fals vært på DR, hvor han blandt andet søsatte filmmagasinet ”Premiere”.

SWINGER er en romantisk, kulsort komedie i bedste Woody Allen stil om Adam (Martin Buch), der befinder sig midt i det forkælede, lette liv, han ønskede sig. Han har en dejlig kone (Mille Dinesen), en selvstændig søn, et godt job og gode venner, men alligevel er det ikke rigtig godt nok. Naboens græs er bare grønnere og lykken altid et andet sted. Selv de swinger-weekendture, som hans kone og han gennem årene er taget på for at give det hele et ekstra lille pift, er blevet en kedelig og triviel gentagelse. Men en weekend sker der det, at Adam gør det mest ’ulovlige’, man kan gøre i en swingerklub; han forelsker sig…

SWINGER er en ensemblefilm og foran kameraet ses blandt andre Martin Buch, (”Bankerot”, ”Badehotellet”), Mille Dinesen (”Rita”, ”Borgen”), Rasmus Botoft (”Arvingerne”, ”Lykke”), Birthe Neumann (”Mænd & Høns”, ”Badehotellet”), Lisbeth Wulff (”Borgen”, ”Mord uden Grænser”), Natalie Madueño (”Råzone”) og Therese Damsgaard. I mindre roller ses Lærke Winther, Maibritt Saerens, Uffe Rørbæk, Sara Hjort og Troels Malling.

Ærø danner ramme om filmens centrale locations med bl.a. Badehotellet i Ærøskøbing og øens legendariske strandhuse ved Marstal.

SWINGER produceres for Meta Film ved CEO og producer Meta Louise Foldager (”Kongekabale”, ”Nordkraft”, ”Antichrist”, ”Melancholia og ”En Kongelig Affære”), Emilie Lebech Kaae og Stine Meldgaard (”Smukke Mennesker”, ”Præsidenten”) og er blevet til med finansiering fra TV2, FilmFyn og Creative Europe. SWINGER distribueres i Danmark og Skandinavien af SF Film A/S.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

SF Film A/S, Pressechef Camilla Baggesen, mobil 2074 0650.