Aktuelle Biofilm

A+ A A-

Aktuelle Biofilm

Premiere d. 7. juli 2016

plakat

koebbillletSF logo-rd-mm 

Filmfakta
Instruktør: Dagur Kári

Medvirkende: Gunnar Jónsson, Ilmur Kristjánsdóttir, Sigurjón Kjartansson, Franziska Una Dagsdóttir, Margrét Helga Jóhannsdóttir, Arnar Jónsson m.fl

Synopsis:En skøn lille perle med et stort hjerte! "Virgin Mountain" er historien om den midaldrende mand Fúsi, der endnu ikke har fundet modet til at slå sine vinger ud, flyve fra reden og træde ind i de voksnes verden. Han bevæger sig som i søvne gennem hverdagen, hvor rutinen holder ham oven vande. Han er genert, kejtet og har aldrig lært at begå sig med andre. Hans familie tvinger ham til at gå til dans og her møder han en anderledes, jævnaldrende kvinde og en 8-årig pige, der uventet vender op og ned på hans liv. Pludselig får han modet til at folde sine vinger ud og se, hvor vinden fører ham hen. "Virgin Mountain" vandt Politikens Publikumspris ved dette års CPH PIX for sin ømme og charmerende skildring af den ensomme kæmpe med en lille horisont og et stort hjerte. Instruktør Dagur Kári har tidligere stået bag den prisvindende og kritikerroste "Voksne mennesker".

Genre: islandsk drama

 

Spilletid: 96 min
Billedformat: Scope
Lydformat: 5.1
Censur: Tilladt fra 11 år
Oversætter: SDI
 

Premiere d. 16. juni 2016

plakat

koebbillletSF logo-rd-mm 

Filmfakta
Instruktør: Oliver Hirschbiegel

Medvirkende: Christian Friedel, Katharina Schüttler, Burghart Klaußner, Johan von Bülow, David Zimmerschied

Synopsis:En tysk snedker var i 1939 tæt på at ændre verdenshistorien. Filmen “Urmageren” handler om frihedskæmperen Georg Elser, der før 2. Verdenskrig forsøgte at slå Hitler ihjel. Han så det farlige i Hitler før de fleste og måtte gøre noget ved det, så han konstruerede en bombe, der skulle sprænge Hitler i luften under en tale i München. Hvis bare han havde haft 13 minutter mere… “Urmageren” er instrueret af Oliver Hirschbiegel - manden bag “Der Untergang”.

Genre: Tysk krigsdrama

 

Spilletid: 114 min
Billedformat: Scoop
Lydformat: 5.1
Censur: Tilladt for børn over 15 år
Oversætter: SDI
 

Premiere d. 2. juni 2016

plakat

koebbillletSF logo-rd-mm 

Filmfakta
Instruktør: Ben Stassen, Vincent Kesteloot

Danske stemmer: Robinson Crusoe (Thomas Mygind), Mak / Tirsdag (Peter Frödin), Maj (Hilda Heick), Mads (Keld Heick), Long John Silver (Peter Zhelder), Aynsley (Lasse Rimmer), Kiki (Thea Iven Ulstrup), Carmello (Torbjørn Hummel), Rosa (Annette Heick), Skramle (Niels Weyde), Epi (Trine Glud), Pango (Laus Høybye), Rufu (Lauritz Emil Christiansen), Victor (Pelle Højer)

Synopsis:På en lille eksotisk ø bor Tirsdag med sine finurlige venner i paradis. På trods af det, drømmer Tirsdag om at komme ud og opleve resten af verdenen. Efter et voldsomt stormvejr vågner Tirsdag og hans venner op til et nyt væsen på stranden: Robinson Crusoe. Tirsdag ser straks Robinson Crusoe som sin vej ud i verdenen, og snart ser Robinson Crusoe også at dyrene er hans eneste mulighed for at overleve på øen. Robinson Crusoe og hans nye dyrevenner falder snart ind i en fin harmoni med hinanden indtil en dag, hvor freden bliver brudt af to onde katte, som prøver at overtage øen…

Genre: Animation

 

Spilletid: 91 min
Billedformat: Scope
Lydformat: 5.1
Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år.
Oversætter: SDI
 

Premiere d. 2. juni 2016

plakat

koebbillletSF logo-rd-mm 

Filmfakta
Instruktør: Susana White

Medvirkende: Emilia Clarke, Sam Claflin

Synopsis:Nogle gange finder man kærligheden, hvor - og når - man mindst venter det og nogle gange tager den én til steder, man aldrig havde troet, man ville finde… 26-årige Louisa “Lou” Clark bor i en pittoresk landsby i et landligt område af England. Hendes liv er blottet for kurs eller plan og den lettere excentriske, kreative kvinde glider fra det ene ligegyldige job til det næste, for at hjælpe familien med at få økonomien til at hænge sammen. Hendes normalt glade og positive attitude bliver dog alvorligt udfordret da hun kaster sig ud i sit seneste karriereskift, hvor hun skal pleje og passe den velhavende unge bankmand, Will Traynor. Han har nogle år tidligere mistet førligheden, efter en dramatisk ulykke, som på et splitsekund ændrede hans liv for altid, og er nu tvunget til et liv i rullestol. Will har mistet alt eventyrlyst og livsglæde og er nu forandret til en kynisk og sortseende mand uden mål eller fremtid. Lige til den dag, hvor Lou dukker op i hans liv og beslutter sig for at vise ham, at livet trods alt er værd at leve. Sammen kaster de sig ud i en række eventyrlige begivenheder, hvor både Lou og Will oplever mere end de havde drømt om og til deres overraskelse finder, at deres liv – og hjerter – byder på så meget mere, end de i deres vildeste fantasi havde forestillet sig….

Genre: Drama

 

Spilletid: 110 min
Billedformat: Afventer
Lydformat: Afventer
Censur: Tilladt for alle
Oversætter: SDI
 

Premiere d. 12. maj 2016

plakat

koebbillletSF logo-rd-mm 

Filmfakta
Instruktør: Susana White

Medvirkende: Ewan McGregor, Stellan Skarsgård, Naomie Harris, Damian Lewis, Jeremy Northam

Synopsis:På en ferie til Marrakech møder det almindelige, britiske par Perry og Gail (Ewan McGregor og Naomie Harris) den karismatiske russer Dima (Stellan Skarsgård), som beder om hjælp til at viderebringe hemmelige informationer til den britiske efterretningstjeneste. Parret indblandes i et farligt spil med international spionage og beskidt politik, der fører dem rundt i Europa og i armene på en kynisk MI6-agent (Damian Lewis). “Our Kind of Traitor” er baseret på en roman af John le Carré, manden bag “Dame, Konge, Es, Spion”.

Genre: Thriller

 

Spilletid: 108 min
Billedformat: Scope
Lydformat: 5.1
Censur: Tilladt for børn over 15 år
Oversætter: SDI
 

Premiere d. 4. maj 2016

plakat

koebbillletSF logo-rd-mm 

Filmfakta
Instruktør: Garry Marshall

Medvirkende: Julia Roberts, Jennifer Aniston, Kate Hudson, Jason Sudeikis, Britt Robertson, Sarah Chalke, Margot Martindale, Aasif Mandvi

Synopsis:Fra skaberne af ”Pretty Woman”, ”Valentines Day” og ”New Years Eve” kommer nu endnu en stjernespækket romantisk perle. Torsdag den 5. maj får den romantiske komedie ”Mother’s Day” nemlig premiere i biograferne. Vi følger tre mødre og ”Mr. Mom”, der hver har deres historie. Sandy (Jennifer Aniston) er single mor og stadig lidt lun på sin eksmand. ”Mr. Mom”/Bradley (Jason Sudeikis) har for nylig mistet sin kone og prøver at finde sig til rette med rollen som både far og mor. Jesse (Kate Hudson) har ikke talt med sin mor i flere år, men da Mors Dag nærmer sig, begynder hun at ønske, hun havde mere kontakt med sine forældre, mens Julia Roberts spiller tv-værten Miranda, som gav sit barn væk som ung og aldrig har set hende siden. Det på trods af, at hun har et brændende ønske om at møde hende. Et stjernespækket ”must see” her til foråret og ikke mindst til Mors Dag søndag den 8. maj.

Genre: Romantisk komedie

 

Spilletid: Afventer
Billedformat: Flat
Lydformat: 5.1
Censur: Afventer
Oversætter: SDI